KazaloPortalRegistriraj sePrijava
FunOnWeb
FunOnWeb - Sprejmi naslednje postavke za registracijo

Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.
Zakoni na FunOnWeb

1. Na forumu je prepovedano kakršnokoli uporaba grdih besed, kletvic ali žaljitve.
2. Na forumu je dovoljen samo EN račun.
3. Ne pišite zaporednih prispevkov ali kakšnih neumnosti. Saj se to smatra kot SPAM.
4. Vsak spam bo kaznovan (kratki nepomembni posti - npr. hvala, hudo, super, smeški itd.)
5. Izogibajte se nerazumljivemu pisanju ( K@Ko sI K@J ; Łepa sł fuŁ itd.
), potrudite se uporabljati razumljiv "sleng" ali pa pišite pravilno slovensko
6. Forumsko vsebino/grafiko je prepovedano kopirati/izposoditi/itd.
7. Ne uporabljajte velikih tiskanih črk pri pisanju, saj se smatrajo kot kričanje. (se kaznuje)

Zakoni za "ostalo sranje"

1.
Ne prosjači za status, ker lahko dobiš samo BAN.
2. Za pošiljanje ZS-jov je nujno potrebno imeti vsaj 10 prispevkov.
3. Imaš lahko samo 3 opozorila, potem letiš. Twisted Evil